Mijn nieuwsgierigheid naar het spirituele pad.

Door Andries Hollinga, 5-8-2022

De nieuwsgierigheid naar het spirituele pad en het volgen daarvan is reeds in ons vastgelegd, (zo heb ik dat persoonlijk ervaren).

Iedereen die deze site van de theosofische vereniging Rotterdam bezoekt, is bewust of onbewust op zoek naar de waarheid. Theosofie staat voor waarheidsvinding.

Een zoektocht naar de waarheid is diep bij ons vastgelegd, maar we zijn ons er niet van bewust.  Daardoor leven we er niet altijd naar. Het wordt vaak overschaduwd door de drukte van ons bestaan.

De waarheid, en de zoektocht naar de waarheid is een ongebaande weg die ieder zelf moet bewandelen, omdat hij niet van buiten aangereikt kan worden.

De waarheid is nooit een concept of dogma. De echte waarheid is diep in je systeem bekend; is mee vastgelegd. De echte waarheid hoeft alleen maar blootgelegd te worden en kondigt zich aan door, je zou kunnen zeggen “resonantie.

Als je iets leest dat voor je gevoel resoneert; als je bijvoorbeeld dit leest en het resoneert dan zou het kunnen betekenen dat het op iets wijst in welke richting je de zoektocht naar jezelf kunt vervolgen. 

Ik vertrouw erop u hiermee van dienst te zijn geweest.

Hartegroet,

Andries

Uncategorized